Nyhet

Livesändning från VM i thaiboxning !

Dagen D är äntligen här! Alldeles nyss avslutades invigningsceremonin för thaiboxnings-VM som äger rum i Jönköping 19-28 maj. När den svenska flaggan tågade in i arenan hördes ett stort jubel. Imorgon är det matchstart. Äntligen.

Trots en del skador är det ett vasst svenskt landslag som ställer upp, och mycket talar för att världsmästerskapet kommer att innebära många svenska medaljer. Genomgång av de tävlande på både dam- och herrsidan finner du på Budo & Kampsportsförbundets hemsida.

För dig som inte kan vara på plats i Jönköping. Synd, men låt mig förgylla din vecka. Thaiboxnings-VM kommer givetvis att livesändas med start från och med imorgon. Alla matcher från alla ringar sänds via länken HÄR.

 

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer