Nyhet

Scandinavian Fight Nights 1 börjar ta form

Den nya svenska MMA-galan Scandinavian Fight Nights skapades då ingen av de stora planerade proffsgalorna under våren blev av. Nu är matchkortet snart klart och vi ser riktigt intressanta svenska fighters matchas.

Den 4 juni öppnar Scandinavian Fight Nights upp dörrarna på Solna Hallen för en rykande färsk MMA-gala på proffsnivån. Fighters som David Bielkheden, Amir Albazi, Sadibou Sy, Oliver Enkamp återfinns på kortet men också den alltid uppskattade supertalangen Daniel Teymur och debutanten Hamza Bougamza som knappast behöver presenteras. Vi får även se den före detta Bellator/UFC-fightern Chris Spång göra comeback och allas vår favoirt Iman Darabi ger Veera Nykanen en oväntad rematch.

En match som varit en riktig snackis blir också av och jag menar givetvis Mohammad Babadivand vs. Martin Fouda. En fight som skulle blivit av på IRFA och som på SFN 1 blir om titeln i fjädervikten.

Guram Kutataladze som tränar på Redline i Malmö möter Arturo Chavez som tränar för Gladius i Göteborg.  Michel Ersoy eller Bane eller Aldo som han numera kallas går en match mot annan svensk fighter i form av Fernando Flores.

Givetvis kommer vi gå igenom matchkortet närmare med en ”Gedigen Genomgång” ™, men det får vänta lite tills matchkortet är mer satt. Såhär ser matchkortet ut i dagsläget:

SFN1_Bielkis_titel

SFN_Momo_Fouda SFN1_Sadi SFN1_Amir SFN1_Siehou_Fawlise SFN1_Michel SFN1_Iman SFN1_Chris SFN1_Hamza SFN1_Daniel_Teymur SFN1_Guram2SFN1_Oliver

 

 

Biljetter till galan köps av TAILOR EVENTS HÄR.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer