Nyhet

Snart dags för Jack Hermansson att försvara mellanviktsbältet

Cage Warriors mellanviktsbälte tillhör just nu svenske Jack Hermansson (11-2). Endast två gånger har han förlorat i sin karriär, och just nu kommer han från en vinstsvit på sex raka vinster. I Cage Warriors är han dessutom obesegrad med 6-0. Länge har det pratats om att det endast är en tidsfråga innan Hermansson signar med UFC. Innan det sker ska han hinna försvara sitt mellanviktsbälte.

Det har nu blivit officiellt att Jack Hermansson kommer att ställas mot den svenskbosatte brasilianaren Alan Carlos (12-8) i sitt nästa titelförsvar. Carlos har tävlat en hel del i Sverige där han numera bor. Bland annat på The Zone FC och Superior Challenge. Kikar vi på statistiken så har Hermansson fler knockouts på sitt record (6/11), och Carlos är den som har avslutat mest via submission (8/12).

Spännande matchning som äger rum den 15 april under CWFC 75!

hermansson vs. carlos

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer