Nyhet

UFC signar obesegrad nordisk fighter

Hon skulle gå match mot Stephanie Page den 15 april, under Cage Warriors 75. Den matchen ställs in, för att hon istället ska få göra sin UFC-debut.

Den obesegrade danska bantamviktaren Anna Elmose har vunnit alla sina tre professionella matcher via knockout. Hittills har ingen av matcherna gått längre än andra ronden. Proffsdebuten gjorde hon under Cage Warriors 74, där hon vann redan 19 sekunder in i matchen. Förra året hann hon med ytterligare två matcher, som hon också vann.

Nu har UFC bestämt sig för att signa henne, och debuten gör hon den 8:e maj i Rotterdam. Motståndet står hemmafightern Germaine de Randamie för. De Randamie ställs inför sin fjärde UFC-match, och kommer från en TKO-vinst mot Larissa Pacheco.

 

Foto: Mattias Persson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer