Artikel

Videointervju med Sirwan Kakai: ”Det viktigaste är att jag tror på mig själv”

Sirwan Kakai (12-4) bor sedan ett par år tillbaka i USA där han tränar och tävlar för Miami-klubben American Top Team. Efter att ha gått match på bland annat The Zone FC, IRFA och Titan FC signade han med UFC där han tackade ja till en match på kort varsel. UFC-karriären gick inte som väntat, och varade i två matcher. Sedan gick Kakai vidare till Bellator för nya möjligheter.

 

sirwan

Fightermag.se fångade Sirwan ”Zohan” Kakai vid sitt Sverigebesök efter Bellator-debuten. Här tränade han på Stockholmsklubben Sweden Top Team, med bland annat Abdou Karim Chorr som numera är klar för GLORY 29. 

Foto: Wahab Akman

Bakom kameran: Wahab Akman

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer