Nyhet

Laurén skriver på för Team Sauerland: ”Jag är galet taggad”

Igår annonserade vår svenska världsmästarinna Mikaela ”Destiny” Laurén att hon numera är en del av Team Sauerland. Laurén har skrivit på ett långsiktigt kontrakt med det tyska stallet, ett beslut som den 40-årige Stockholmsboxaren uppenbarligen är väldigt nöjd med. ”Det finns tusen fördelar med detta!” sade ”Destiny” till Fighter Magazine

”Jag slipper arrangera galor själv, och kan äntligen få betalt för mina matcher. Det blir mycket massmedial hjälp, TV-sända galor, och med deras hjälp kan jag få min returmatch mot Braekhus.”

Laurén förbereder sig för att gå match på hemmaplan i Stockholm den 15:e april, som en del i en stor gala med resten av de svenska boxarna från Team Sauerland. Där kommer hon att försvara sin WBC-titel i superweltervikt mot en ännu ej annonserad motståndare.

”Jag är galet taggad!” sade Laurén (26-3, 11KO)

”Det blir inte större än att få boxas på hemmaplan.Just nu är jag i London på träningsläger och förbereder mig på bästa möjliga sätt. Namnet på min motståndare släpper vi snart.”