Nyhet

Adrian Granat fällde ryskt motstånd

Adrian Granat avverkade just sin första av två matcher på kort tid och den obesegrade malmökillen fortsätter att vara just obesegrad. Nästa match blir om tre veckor mot en serbisk boxare.

Evgeny Orlov bjöd inledningsvis upp till kamp när Granat och hans själv drabbade samman i Le Cirque d´Hiver i Paris. Även Granat själv beskriver första ronden som att han mest fick undvika att bli träffad men att han även lyckades svara ett par gånger. Väl i den andra ronden släcktes den ryska drömmen tämligen fort då Adrian ”Gäddan” Granat fick in en superfin uppercut som träffade på helt rätt, eller fel ställe, och därmed kammade hem segern.

”Jag tog kommandot och fick in flera slag. Det sprutade massor av blod från ett sår intill hans ena öga och domaren bröt direkt”, säger Granat till Aftonbladet.

Näst upp för svensken blir en ny match om tre veckor, då mot serbiske Samit Kurtagic. Även den i Paris. Och det verkar inte som att Granat planerar att slå av på takten efter att nu ha hämtat in sin elfte seger.

”Fem-sex matcher i år är väl rimligt. Förutsatt att jag vinner och är skadefri. Fast blir det en titelmatch blir det färre matcher”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer