Nyhet

Penns comeback får vänta efter våldtäktsanklagelse

I torsdags gick UFC ut i ett pressmeddelande rörande våldtäktsanklagelser riktade mot BJ Penn. I och med detta får nog Penn vänta på sin omskrivna comeback.

Det har skrivits många internetspaltmeter om BJ Penns återtåg som med största sannolikhet skulle blivit av nu i vår. Igår utkom dock uppgifter om att Penn anklagas av en tidigare anställd för våldtäkt. UFC väljer därför att ”senarelägga planerna att boka Penn för en kommande match”.

Vidare hade UFC följande att säga om situationen.

UFC is aware of the recent allegations made against BJ Penn. The organization requires all athletes who compete in the UFC to act in an ethical and responsible manner, as detailed in the UFC Fighter Conduct Policy. UFC will not tolerate violations of the policy. Every athlete is deserving of proper review and this situation, as with any serious allegation, will be investigated by an independent party and thoroughly reviewed by the UFC. The UFC organization will also cooperate with any law enforcement investigation. In light of the serious allegations, UFC has postponed plans to book Penn for an upcoming bout until more details are determined.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer