Nyhet

Huvudmatchen klar till Trophy MMA 8

Vi kan nu lägga till ytterligare två namn till Trophys matchkort där vi ser Bilal Musa och Yosef Ali Muhammad. Redan nu står det även klart att Muhammad kommer att gå galans huvudmatch.

Mattias Rosenlind, Emil Hartsner och Linn Wennergren blev först ut att pryda startlistan över matcherna till Trophys Påsksmällen. Nu kan vi även addera Bilal Musa (2-2) och Yosef Ali Mohammad (5-2) där Mohammad blir Trophys huvudakt. Båda killarnas motstånd står dock fortfarande TBA.

Yosef Ali Mohammad (5-2)  benämns ofta som en av Sveriges kanske största löfteshopp inom tungvikten och nu går han alltså huvudmatchen på Trophy. Med hemmaplan som grädde på moset. Vad gäller Mohammads motstånd så viskas det om att uppgifterna kommer att komma ut i veckan. Så, stay tuned!

Redlinefightern Bilal Musa (2-2) har gått fyra proffsmatcher mellan åren 2009-2015. Matchen på Trophy 8 blir nu Musas chans att leda sina matchsiffror mot en ny positiv trend. Detta då han senast kommer från en förlust på IRFA 8 i maj 2015 mot Binh Son Le. En förlust som då kvitterade ut Musas siffror till 2-2 efter att tidigare haft två vinster via domslut i ryggen.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer