Nyhet

Lina Akhtar Länsberg bokad för match

Då var det äntligen dags för en av våra svenska MMA-damer att bli bokad för match.

Det blev för ett dagar sedan klart att meriterade Lina Akhtar Länsberg har blivit bokad för match under Odense Fight Night ”Last Call”. Galan äger rum i Danmark den 12 mars, och där kommer Länsberg att ställas mot Maria Hougaard.

Hougaard kommer från en förlust inom Invicta där hon mötte Amanda Bell. Detta var dock för över ett år sedan, under Invicta 9. Länsberg är desto mer en aktiv fighter. Hon kommer från fem raka vinster, senast mot Lucie Prudilova under Battle Of Botnia:s comeback i november. Innan dess vann hon Superior Challenge:s bantamviktsbälte efter ett möte mot Alexandra Buch.

 

Foto: Expressen

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer