Nyhet

Jon Jones i trubbel – igen

Som de flesta vet vid det här laget så åkte Jon Jones fast i trafiken i april förra året efter att ha kört på en gravid kvinna och sedan smitit. Det, och ett kokainberoende, resulterade i att han blev suspenderad från UFC och fråntogs bältet i lätt tungvikt. Jones blev även av med sitt körkort under strafftiden.

Nu är datumet bokat för hans comeback, vilket blev klart för endast ett par dagar sedan. Det visar sig dock nu att han hamnat i trubbel – igen. Den före detta mästaren i lätt tungvikt hade nämligen kört bil utan körkort, vilket dokumenterades av polisen i Albuquerque den 31 januari. Bilen ska dessutom ha saknat försäkring och registreringsskylt. Vid det här laget kan vi konstatera att Jon Jones är en fara i trafiken.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer