Nyhet

Snart dags för Sanny att titelförsvara

Vi på redaktionen håller med. Det är mycket UFC just nu. Därför vill vi passa på att pusha för Sanny Dahlbecks titelmatch som är lite mer än en månad bort.

Sanny har befunnit sig i Thailand under en tid för att fokusera på sin träning men nu står han återigen på svensk mark på hans Odenplan Fightgym. För om du missat de facto så det ju snart dags för hans titelförsvar i YOKKAO’s -70kg.

Den 19 mars hoppas vi att all den investerade träningstiden ger resultat då han möter Jordan Watson när han titelförsvarar under YOKKAO 18, i Bolton, England. Sanny har tidigare mött Watson för drygt ett år sedan under YOKKAO 12, då besegrade och övertog den dåvarande YOKKAO-mästarens titel. För dig som inte sett den senaste matchen mellan de båda herrarna så har Fighter Mag självklart en länk så du kan stilstudera inför den kommande matchen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer