Nyhet

Eddie Alvarez klättrar i UFC:s lättviktsrankningar

Det var inte längesedan UFC bestämde sig för att signa den före detta Bellator-stjärnan Eddie Alvarez. Hittills har Alvarez endast gått tre matcher inom organisationen, men känner att han är i sitt esse. Likt de tidigare organisationerna han tävlat i så ser han fram emot att en dag bli titelhållare även här (i UFC).

Efter helgens vinst över Anthony Pettis klättrar Alvarez upp ett snäpp i lättviktsrankningarna. Där tar han sig förbi Pettis, och blir därmed rankad nr 1 i divisionen. Pettis sjunker ned till tredjeplatsen, och före honom har han Khabib Nurmagomedov.

Alvarez vill och förväntar sig att få möta vinnaren i lättviktstitelmatchen mellan Rafael Dos Anjos och Conor McGregor, men om två (delade) domslutsvinster imponerat tillräckligt på Dana White och co. återstår att se.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer