Nyhet

Eddie Alvarez klättrar i UFC:s lättviktsrankningar

Det var inte längesedan UFC bestämde sig för att signa den före detta Bellator-stjärnan Eddie Alvarez. Hittills har Alvarez endast gått tre matcher inom organisationen, men känner att han är i sitt esse. Likt de tidigare organisationerna han tävlat i så ser han fram emot att en dag bli titelhållare även här (i UFC).

Efter helgens vinst över Anthony Pettis klättrar Alvarez upp ett snäpp i lättviktsrankningarna. Där tar han sig förbi Pettis, och blir därmed rankad nr 1 i divisionen. Pettis sjunker ned till tredjeplatsen, och före honom har han Khabib Nurmagomedov.

Alvarez vill och förväntar sig att få möta vinnaren i lättviktstitelmatchen mellan Rafael Dos Anjos och Conor McGregor, men om två (delade) domslutsvinster imponerat tillräckligt på Dana White och co. återstår att se.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer