Nyhet

Haye vann enkelt över De Mori

Smack. Bom. Bang. Ungefär så lät det när David Haye drygt två minuter in i sin comeback avslutade stackars De Mori, som var allt annat än en match för den forne världsmästaren från London.

36-årige Haye (27-2, 25KO) såg pigg ut igår kväll när han, för första gången sedan KO-segern över Dereck Chisora 2012, återvände till ringen. Men det var onekligen, i alla fall med facit i hand, en lite väl enkel motståndare som ”Hayemaker” och hans team valt ut. Hur som helst fick publiken i O2 Arena, London njuta av en lika vacker som destruktiv kombination signerad hemmaboxaren, se nedan.

 

Haye planerar att snart gå match igen, och har som mål att gå upp mot sin landsman, den obesegrade Anthony Joshua, under slutet av 2016, i vad som skulle bli en väldigt lukrativ för bägge parter och inte minst en stor glädje för oss boxningsfans. Håll tummarna!

Läs gärna: Stor dramatik när Joshua besegrade Whyte

Foto: Kevin Quigley

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer