Nyhet

Fedor Emilianenkos nästa match i sikte

Efter 35 vinster verkar Emilianenkotåget tuffa vidare. Den 39-åriga ryssen säger till UnionMMA att mer info om hans nästa match, förmodligen, kommer offentliggöras senare i februari. Nu fokuserar han på återhämtning och familjetid.

För er som kanske hängde med på nyårsnatten, alternativt läste Fighters gedigna genomgång av Rizin FF, ni vet att Fedor Emilianenko gick en framgångsrik comeback till mötes när han besegrade Saideep Singh den 31:a december. Nu flaggar ryssen för att en ny match inom kort. Detaljerna verkar ska knytas ihop någon gång i februari, enligt uppgift från Fedor själv via den ryska sidan unionmma.ru.

Förhoppningsvis blir matchmakingprocessen inte blir lika långdragen som den motståndsjakt som pågick inför ovan nämnda match mot Saideep Singh.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer