Nyhet

Hayes comeback mot De Mori visas gratis på YouTube!

Ikväll är det dags för den brittiske tungviktaren David Hayes comeback, som glädjande nog kommer att visas gratis via Hayes youtube-kanal!

David Haye lyckades att hålla sig undan ringen i tre och ett halvt år innan suget blev för stort, och 35-åringen från London kommer förhoppningsvis att stöka runt lite i en division som redan nu befinner sig i förändring. Men är de reflexer som lade grunden till hans försvar verkligen kvar? Enligt den forne världsmästaren i såväl cruiser- som tungvikt är det ingenting vi behöver oroa oss över.

”Jag vet jag kan, men jag måste in i ringen och bevisa det.” sade Haye (26-2, 24KO) under fredagens presskonferens.

”Jag är allt vad jag var då och lite till. Nu har jag dessutom erfarenheten.”

Action Images / Henry Brown
Action Images / Henry Brown

”Jag vet att jag är den bäste boxaren på planeten, men det är skillnad på att snacka och att faktiskt göra någonting.” – David Haye

Motståndet i Mark De Mori (30-1-2, 26KO) är kanske inget högrankat sådant, och bristen på förluster i australiensarens facit är tyvärr mer ett resultat av fegt matchande än skickligt boxande. Likväl kan man väl förstå att ”Hayemaker” gärna tar det lite lugnt innan motorn varvat upp ordentligt, men lita på att han inom kort återigen kommer att sikta mot den absoluta toppen i divisionen.

”Det vore ett stort slöseri att bara titta på när det kommer fram boxare som jag vet att skulle slå.” sade Haye

”Jag vet att jag är den bäste boxaren på planeten, men det är skillnad på att snacka och faktiskt göra någonting.”

Sändningen från O2 Arena i London börjar klockan 22:00 svensk tid, och kan ses via David Hayes officiella youtube-kanal.

Foto: Skysports.com

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer

1 thoughts on “Hayes comeback mot De Mori visas gratis på YouTube!”

Kommentarer inaktiverade.

-->