Nyhet

Therese Gunnarsson utmanas på WAKO-titeln efter fyra år

Gunnarsson, numera landslagskvinna i thaiboxningslandslaget, har tidigare sagt att det finns en match som skulle få henne att återvända till kickboxningen. Ett utmanarmöte om hennes WAKO Pro-titel. Ett möte som nu ser ut att bli verklighet.

WAKO-titeln med tillhörande bälte från 2012 har fått vila stilla hemma i Therese Gunnarssons Helsingborg efter att hon vunnit över turkiskan Yeliz Koblay. Sedan vinsten för drygt fyra år sedan har inget utmanat henne om titeln. Faktum är att 32-åriga Gunnarsson inte kickboxats på ett flertal år men nu ges hon äntligen en anledning att återuppta sitt kickutövande – för det finns nu en utmanare på WAKO Pro-titeln. Anissa Mesen från Frankrike bjuder nu upp Therese Gunnarsson till kamp och hon vill göra det på en stora gala i Monaco det 24 juni.

”Jag har sagt det förr. Det finns en enda match som skulle få mig att kickboxas igen, och det är just den här utmaningen. Det kommer inte bli lätt, men det kommer bli en häftig upplevelse”, säger Gunnarsson till Budokampsport.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer