Nyhet

Datum för Superior Challenge 13 är nu officiellt!

Superior Challenge är en av fem galor i världen med topp 20 rankade fighters tävlandes i organisationen och galan vänder sig främst till personer som uppskattar adrenalinfull högkvalitativ sportunderhållning. Organisationen har hittills hållit tolv event runt om i Sverige med fullspäckade matchkort, och nu har datumet för den 13:e galan äntligen blivit bekräftat.

Det står nu klart att Superior Challenge 13 kommer att äga rum den 9:onde april, och Stadium Arena i Norrköping står som värd för eventet. Arenan fyller upp till 3000 förväntansfulla fight fans, och matchkortet kommer som alltid att bjuda på underhållning.

Babak Aghavali, VD Superior Group International:

Under 2012 började vi planera en Sverige-turné som vi kallar för ”MMA till folket”. Nu fyra år senare är det väldigt roligt att turen äntligen kommit till Norrköping och Stadium Arena, vilket blir den sjätte galan i turnén. Det är en otroligt intressant region med förkärlek för kampsport och arenan är otroligt fräsch, modern och ytterst lämpad för MMA. Just nu arbetar vi med en hel del intressanta matchningar som kommer att offentliggöras inom kort.

Vi gick igår ut med information gällande att galan ska ha blivit sanktionerad för mars månad enligt det offentliga protokollet. SMMAF:s sekreterare Jesper Gunnarson meddelar till Fighter Magazine att det hela tiden varit Norrköping som de gick ut med och att det mycket riktigt är april som gäller. De har tagit beslut om april, men han har ännu inte fört in det i ett protokoll.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer