Nyhet

UFC debuterar med Fight Night event i Nederländerna och Kroatien

UFC:s första stopp i Europa för i år är bokat sedan tidigare och sker i London den 27 februari. Där möts Anderson Silva och Michael Bisping i huvudmatchen. Svenskarna från TUF 22 Martin Svensson och David Teymur möts även under denna gala.

I morse stod det klart att UFC har bokat in ytterligare två debutbesök i Europa innan sommaren.

De två städer som UFC debuterar i är Zagreb, Kroatien den 10 april samt i Rotterdam, Nederländerna den 8 maj. I Zagreb kan man tänka sig att Stipe Miocic kan gå match. Även Mirsad Bektic (Bosnien) kan komma att bli bokad för match där. Man kan även tänka sig att holländarna Alistair Overeem och Stefan Struve , som är två av UFC:s tungviktare, kan få chans att gå match på hemmaplan.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer