Colliander höjer rösten – utmanar Granat och Wallin

För en månad sedan återvände Stockholmsboxaren Aldo Colliander till proffsboxningsscenen efter ett åtta år långt uppehåll. Colliander vann i comebacken via majoritetsbeslut, och nu ger sig 37-åringen in i den svenska tungviktsdebatten genom att utmana, samt dela ut kängor till både Adrian Granat och Otto Wallin.

Colliander (14-2, 5KO) blev av knock-out.dk nyligen rankad som den fjärde bästa tungviktaren i skandinavien efter finländaren Robert Helenius samt landsmännen Granat och Wallin. Via en facebook-video förmedlade Colliander sin syn på listan och sina svenska kollegor, och han började lite försiktigt med att såga Granats val av motståndare.

”I alla Granats matcher har han mött korta motståndare, för han själv är två meter.” sade Colliander

”Och alla kommer från förluster…Han har mött Danny Williams som har tjugonio förluster och en massa keffa amerikaner.”

”Han tror sig vara någonting han inte är. Han har lurat sig själv. ’Don’t believe the hype’ – förstår du mig? …Jag är redo för att möta Granat redan nästa år.”

 

”Jag är redo för att möta Granat redan nästa år.” – Aldo Colliander

Colliander, som var i sin prime för runt 8-9 år sedan, hade även en del att säga om Team Sauerlands Otto Wallin, och passade även på att anklaga sina landsmän för att bruka dopingpreparat.

”Otto Wallin, ni såg ju hur han såg ut mot den där serben Samir Kurtagic, det såg ut som skit – jag kunde inte ens kolla på matchen!” sade Colliander

”Wallin du väger 120 kilo, vi vet att du tar anabola…Jag har själv sett det med egna ögon att de tar mycket dopingmedel i Tyskland… Jag vet att Granat kör på samma spår.

”…Men doping kommer inte att hjälpa din käke, jag kommer att krossa den.”

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer