Nyhet

Jaideep Singh kan knocka Fedor Emelianenko – Enligt tränaren

Fightermag rapporterade igår att Fedor Emelianenko:s motståndare i comebacken är utannonserad (läs här). Det visade sig vara den 28-årige kickboxaren Jaideep Singh, som innehar ett MMA-record på 2-0 (40-10 kickboxning) som kommer att stå för motståndet.

Singh har sparrats med bland annat Cain Velasquez, och tror att han kan dominera i matchen mot Fedor. Samtidigt så tror att han Fedor:s frånvaro från oktagonen kommer att påverka hans prestationer. Detta meddelade han via presskonferensen för Rizin FF.

28-åringen avslutade den ryske veteranen Sergei Kharitonov i finalen av K-1 World Grand Prix 2010 , och hans tränare tror att Singh återigen kan chocka världen.

If Singh is able to fully apply the skills he possesses, he will knock out Fedor with a single blow. It will be a big surprise.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer