Nyhet

Nu vet vi vilka som dömer Lawler vs. Condit i Januari

Under nästa års inledningsgala: UFC 195 möts welterviktarna Robbie Lawler och Carlos Condit i huvudmatchen. American Top Team:s Lawler mötte senast Rory MacDonald i en match som sent kommer att glömmas. Hans tränare förklarade efteråt att nyckeln tills Lawlers framgång beror på mer variation i träningen, och att han nu tränar som en mästare. Utmanaren om welterviktsbältet, Carlos Condit, har avslutat 28 av 30 vinster. Otroligt !

Nu står det klart att Big John McCarthy kommer att vara den tredje mannen i oktagonen då dessa två herrar möts. Med sig kommer han att ha ringdomarna Derek Cleary, Chris Lee och Tony Weeks.

UFC 195 äger rum den 2 januari i MGM Grand, Las Vegas.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer