Nyhet

Datum satt för Velasquez vs. Werdum II

Efter ett tvåårigt skadeuppehåll förberedde sig Cain Velasquez inför en match mot Fabricio Werdum. Det var titeln i tungvikt som stod på spel, och de två som skulle mötas var bägge champs. Den interima titelhållaren, Werdum, chockade världen i somras då han besegrade Velasquez via submission i tredje ronden. Ända sedan dess har Velasquez jagat en re-match för att få en chans att återfå ”sitt bälte”.

Glädjande besked för Velasquez. Datumet för denna re-match har nu blivit satt till den 6 februari nästa år. Då besöker UFC återigen MGM Grand för att arrangera UFC 196, och lyckligt nog så kommer dessa två tungviktare att pryda omslagen för galan.

Övriga matcher som är bekräftade för UFC 196:

Johny Hendricks vs. Stephen Thompson 

Roy Nelson vs. Jared Rosholt

Josh Burkman vs. K.J. Noons

Mike Pyle vs. Sean Spencer

 

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer