Nyhet

Svenska Mästerskapen i MMA i helgen

SM i Amatör-MMA och Shootfighting genomförs just nu i Helsingborg.

MMA på amatörnivå har utvecklats kraftigt det senaste två åren och det råder ingen tvekan om att VM och EM är stora bidragande faktorer. Att SM nu hålls under helgen i Helsingborg samtidigt som UFC genomför tre galor på tre kvällar påverkar nog föga. Gräsrötterna sover aldrig och trummar på oavsett vad.

För press och allmänhet är det inte lätt att få, egentligen, någon information om vilka som går matcher under SM, men bor du i Helsingborg eller är i närheten så gör du rätt i att besöka Kaisho Kampsport, Landskronavägen 22 under lördagen för att se semifinalerna. På söndag genomförs finalerna i Idrottens Hus, Mellersta Stenbocksgatan 10. Det brukar bli riktigt bra matcher och stor spänning.

Sverige

Schemat är detsamma för alla dagar:

11.00 Invägning
12.00 Läkarkontroll (Amatör-MMA)
12.00 Regelgenomgång följt av Domargenomgång
13.00 Publikinsläpp
14.00 Matchstart

Morgondagens stjärnor brukar tävla på dessa galor och vi återkommer givetvis med både kommentarer om tävlingarna och resultat.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer