Mayweather om Rouseys förlust

Stora, svarta moln har dragit in över Rouseyland efter hennes förlust mot Holly Holm. Nu ger Floyd Mayweather Jr sin syn på matchens utgång.

You win some, you lose some.
Så kommenterade Floyd Mayweather Jr mötet mellan Holm och Rousey. I en tid där många gått hårt åt den forna banammästarinnan Ronda så verkar, till och med, Mayweather resonera att förlust och motgång faktiskt tillhör tävlandet.

”Just in boxing period, contact sports period, you win some, you lose some. I don’t know about this fight, I just know that you win some and you lose some. It basically comes with the territory.”

Kanske börjar det bli dags att gräva ner den offentliga stridsyxan som nu svingar mot Rousey och låta henne landa i hennes säkerligen svidande förlust mot ”The Preacher’s Daughter”? En förlust är trots allt en del av sporten oavsett idrottsmannen eller kvinnans personlighetsdrag och karaktär.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer