Nyhet

Fedors comebackmotståndare kan vara klar

Det har länge siats om Fedor Emelianenkos comeback och vilket motstånd han kommer att ställas inför. Och källor som säger sig ha kött på benen har nu börjat viska ett namn.

Tsuyoshi Kosaka och Fedor Emelianenko har mött varandra två gånger tidigare under de båda männens respektive karriärer. Och nu verkar de mötas igen – i Emelianenkos comeback. Första gången Kosaka och Emelianenko drabbades samman var under Rings: King of Kings 2000 Block B där Kosaka tilldelades segern efter att läkare avbrutit matchen. Det andra mötet vann Emelianenko, även han efter ett läkaravbrott, under Pride: Bushido 6. Och om uppgifterna stämmer möts de alltså igen, i en tredje och avgörande match, under Rizin FF i december.

Tsuyoshi Kosaka gick senast match mot Mark Hunt där han 2006 förlorade och slogs ut ur Pride FC: Total Elimination Absolute. Vi får se hur han eventuellt står sig mot Fedor som sist kommer från en KO-vinst mot Pedro Rizzo 2012.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer