Nyhet

Alexiussons slit resulterade i ett silver

Chantelle Cameron från England stod kvar som det sista, definitiva hindret mellan Agnes Alexiusson och ett Queen’s Cup-guld. Dessvärre blev hon numret för stort för Värnamotjejen.

Agnes Alexiusson har gjort en fin turnering under Queen’s Cup i Stralsund, Tyskland. Förutom att ta sig förbi Sara Beram från Kroatien samt Valian Spicer från Dominikanska Republiken så vann Agnes även över OS-silvermedaljörskan Sofya Ochigava i sin semifinalmatch.

I söndagens finaler mötte hon brittiskan Chantelle Cameron som tyvärr lyckades grusa svenskan gulddrömmar då hon istället själv knep segern. Trots att Agnes precis missade förstaplatsen så är det silver som nu följer med hem till Sverige henne välförtjänt efter de fina prestationer hon visat prov på under denna turnering.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer