Nyhet

Norman Parke vill avsluta Reza i tredje

Snart är tiden inne då Reza Madadi gör sin UFC-comeback mot Norman Parke. Rezas 13-3 möter Normans 20-4 och irländaren säger sig vara kapabel att avsluta ”Mad Dog” i den tredje ronden.

Norman Parke kommer senast från en förlust mot Francisco Trinaldo, en match som han förlorade via ett delat domslut. Vanligtvis brukar han plussa i sitt facit där irländaren har 12 av 20 vinstutdelningar via submission.

Och nu på lördag ställs han mot Reza ”Mad Dog” Madadi.

Inför det stundande Fight Night 76 klargör Norman Parke tydligt att han inte bara vill vinna över ”Mad Dog”, han verkar även vilja spräcka hans förlustnolla. Reza har visserligen tre redan befintliga förluster bakom sig men ingen av dem via avslut. Enligt Parke är det något som han kommer att ändra på då han själv spår att han kommer att avsluta sitt Madadi i den tredje ronden.

Ja. Den som lever får se.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer