Nyhet

Resultat från Glory 24

Actionspäckade galan Glory 24, innehållande en tungviktsturnering och en huvudmatch mellan Joe Schilling och Jason Wilnis, gick av stapeln i fredags. Här hittar du resultaten från galan.

Det var högt tryck direkt från Joe Schilling när galans huvudmatch kickade igång och Jason Wilnis hade svårt att hitta rytmen. Matchen kom igång på riktigt i andra ronden när Schilling lyckades få ner Wilnis på backen. Schilling fortsatte därefter med samma höga press som i rond ett, men Wilnis hämtade sig från nedslagningen och träffade med många fina kombinationer som gjorde Joe Schilling lite groggy. Det var som upplagt för en stenhård rond tre, men tyvärr blev det ingen. Under den andra ronden ådrog sig Wilnis en skada på foten som gjorde att matchen avslutades.

Finalen för tungviktsturneringen, där segraren får en chans på Glory-titeln, stod mellan Benjamin Adegbuyi och Jahfarr Wilnis (Jason Wilnis äldre bror).

Bägge herrarna vann sina semifinaler via något så ovanligt som TKO på lowkicks.

Finalen blev en jämn kamp mellan två tungviktare med krut i nävarna och matchen avgjordes på split decision till Benjamin Adegbuyis favör. Detta innebär att han nu får en revansch mot champen Rico Verhoeven, som han förlorade mot på domslut, när de senast möttes.

Resultatet i sin helhet:

Joe Schilling besegrade Jason Wilnis, KO R2 3:00
Tungviktsfinalen: Benjamin Adegbuyi besegrade Jahfarr Wilnis, Siffror (28-29, 29-28, 29-28)
Dustin Jacoby besegrade Wayne Barrett, KO R3 1:40
Semifinal: Benjamin Adegbuyi besegrade Mladen Brestovac, KO R3 1:47
Semifinal: Jahfarr Wilnis besegrade Ben Edwards, KO R2 1:30

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer