Nyhet

Fedor Emelianenkos återkomst blir inte i UFC

Under helgens Bellatorgala redde Fedor Emelianenko ut frågetecknen kring sin comeback – som inte kommer att äga rum på amerikansk mark.

Under helgens Bellatorgala redde Fedor Emelianenko ut frågetecknen kring sin comeback – som inte kommer att äga rum på amerikansk mark.

Nej. Ryssens comeback kommer inte att huseras av UFC då Fedoror själv nu bekräftar att hans återtåg istället inleds på en japansk gala, där han kommer att gå som en av huvudmatcherna på nyårsafton. Den som krattat för Emelianenkos signatur är ingen mindre än Nobuyuki Sakakibara, tidigare VD för Pride Fighting Championship.

Än finns ingen tilldelad motståndare men rykten florerar kring att det skulle kunna vara Randy Couture då de båda männen stått öga mot öga, i en tämligen avslappnad staredown, under Bellators mediadag i San José.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer