Nyhet

Vi bygger stora saker och behöver din talang

Vill du vara med och bygga en community med din vassa penna och starka åsikter? Passion för kampsport? Varför inte gå med i en familj av fokuserade, hårt arbetande, kreativa och intelligenta människor som är stolta över sitt arbete?

Vi gör idag tidningen Fighter Magazine – både online och offline, men vi vill göra mycket mer och nå ut till fler – gärna på fler sätt… Våra medarbetare har bakgrund inom journalistik, marknadsföring, reklam, fotografi, gräsrotspolitik, webbdesign, försäljning och vi är alla passionerade när det gäller kampsport.

Du har ambition, talang, behärskar det svenska språket och vill vara med i berättandet om och byggandet av kampsportshistorien. Hör av dig till info@fightermag.se omedelbart och skriv några rader om dig själv!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer