Nyhet

Rumble tvingas göra en pudel

Anthony ”Rumble” Johnson går mot sin nästa match i UFC 191 men fokus verkar ligga på annat, eller är det bara en pressad Rumble med kort stubin?

Det blev en snöplig förlust mot Daniel Cormier i titelmatchen efter en övertygande win streak för Anthony ”Rumble” Johnson. Själv var jag övertygad om att han skulle gå rakt igenom både Jones och DC men tji fick jag, och Johnson.

Nu går Anthony för sin nästa match i UFC 191 mot Jimi Manuwa men hans fokus på träningarna verkar vara stört av yogautövare. I dagarna lade Johnson upp ett Facebook-inlägg där han skällde ut en kvinna på sitt gym för att hon stretchat där han lyfte vikter.

Johnson kommenterade att kvinnan ”behöver mer än stretching för att påverka den förstörda kroppen” och att hon var byggd ”som en säck med hundmat”.

Han har nu bett om ursäkt för incidenten och kommentarerna, men too little too late. UFC har officiellt gett sig in i händelsen och har uttalat sig om att man kommer utreda händelsen, med hjälp av en oberoende advokatbyrå.

Förhoppningsvis håller sig Rumble i skinnet framöver och låter bli att kasta yogamattor. Att förlora ytterligare en topprankad lätt-tungviktare på grund av händelser utanför UFC hade varit vansinnigt tråkigt.

Nedanför kan du läsa inlägget i sin helhet.

”To the ugly girl in the gym built like a bag of dog food, this is for you. If you get in my way or any other athlete’s way again I’ll throw your yoga mat across the gym AGAIN.

Who in their right mind stretches where people are supposed to lift? Don’t ever run your mouth at me again you won’t win that battle I will. Talking about it was rude that I lifted next to you while you were stretching. You need more than stretching to help that beat up body.

Run to the front desk again crying talking about you feel threatened and gonna go to social media. I really don’t care! I’ve been through worse!

That’s an athlete’s gym not a yoga studio. That fake crying does nothing for anybody btw. Just like the guy said you live in his neighborhood and you exaggerate and overreact all the time.

So one more time don’t run your mouth and don’t do yoga stretching where [people] lift weights or I’ll snatch the mat from under you AGAIN and throw it AGAIN.

Understand? Good girl…

One more thing stop wearing sports bras when your tummy look like an old country red clay dirt road.”

Och så den obligatoriska ursäkten.

“I shouldn’t have gotten that upset from the start but I did, I mean I’m human, I said some pretty nasty things about a female from my gym while full of emotions (not a good idea) so I do wanna apologize to her for being rude as I was and not taking a break to relax after our argument. Sorry to everyone else too for having to witness me getting upset about a argument in the gym. I’m not going to sugarcoat it and make it seem like I’m a angel because I’m not but I will admit when I’m wrong. Other than that I hope everybody has a awesome day.”

AV OSKAR DAHLGREN

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer