Nyhet

Iman Darabi går ny match i oktober

Efter den tunga första förlusten under IRFA 8 har nu Iman Darabi fått en ny match, mot en debuterande finska. Matchen rubriceras som ”a clash of top nordic prospects”.

Inför Iman Darabis (2-1) tredje proffsmatch var det en tidigare obesegrad och väldigt segerviss 23-åring som ställdes inför Invictafightern Simona Soukupova (5-3). Matchen resulterade dock i förlust för Iman efter att matchen avgjorts via ett väldigt bestämt engelskt knä som tangerade en knockoutseger till Soukupova fördel.

Nu ser det dock ut som att molnen skingrat sig från Darabis himmel då det nu offentliggjorts att ett nytt möte kommer att äga rum. Den här gången ställs Pancrasefightern mot finskan Minna Grusander (0-0) under Fight Night Finland den 10:e oktober.

Motståndaren Grusander kammade nyligen hem en guldmedlaj under IMMAF World Championships men finskans professionella debut kommer att äga rum nu i oktober mot en förmodat revanschsugen Iman. Mötet mellan de två spås bli en spännande uppgörelse mellan två av nordens främsta ”up-and-coming-fighters”.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer