Nyhet

UFC Fight Night Holloway vs Oliveira

Avgörande match för fjäderviktsdivisionen när Max Holloway #5 och Charles Oliveira #7 kolliderar i UFC Fight Night Saskatoon.

Efter ett kort uppehåll i de annars veckovisa UFC Fight Night så är det återigen dags för en gala. Galan kommer att hållas i Saskatoon, Kanada, på söndagen den 22 augusti. Som Main-event står brassen Charles Oliveira (20-4-0 1NC) mot hawaiianen Max Holloway (13-3-0). Max Holloway, som för tillfället är rankad femma, har varit riktigt vass det senaste och kommer in i matchen med segrar i de fem senaste matcherna. Även Oliveira har visat bra form och har vunnit sina fyra senaste matcher.

Den som vinner sammandrabbningen av dessa två unga fighters kommer definitivt att ta ett stort kliv närmre en titelmatch i fjäderviktsdivisionen – en division som har fått mycket uppmärksamhet det senaste och som har många duktiga fighters i toppen.

Huvudkortet i sin helhet:

Max Holloway – Charles Oliveira

Neil Magny – Erick Silva

Patrick Cote – Josh Burkman

Chad Laprise – Francisco Trinaldo

Oliver Aubin-Mercier – Tony Sims

Maryna Morz – Valerie Letourneau

 

AV OSKAR DAHLGREN

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer