Nyhet

UFC 192: Dags för revansch!

Snart står Alexander Gustafsson återigen inför den största av utmaningar som fighter. Den nya titelmatchen som vi alla har väntat på, närmar sig med stormsteg.

Med sju veckor kvar tills det stora testet för Alexander Gustafsson, står nu kortet helt klart. Det ser ut att kunna bli en kväll med enastående fighting med flera välmeriterade kombattanter. Utöver den självklara titelmatchen mellan DC och The Mauler, kommer den före detta weltervikts-champion Johny ”Big Rigg” Hendricks möta Tyron ”The Chosen One” Woodley.

Efter rehabilitering och uppehåll från UFC i nästan två år kommer nu också den före detta lätt-tungviktschampen tillbaka, Rashad ”Suga” Evans. Han kommer att ta sig an mannen med det bästa, mest nördiga och självklara smeknamnet Ryan ”Darth” Bader.

Och så huvudmatchen, den där som vi har längtat efter sedan den snäva förlusten mot Jon Jones. Gustafsson kommer som bekant från sin kanske tuffaste förlust mot Antony Johnsson på hemmaplan, samtidigt som Daniel Cormier vann över Johnsson och således fick bältet. Men det är nya tider. Nya möjligheter. Och Alex verkar vara enormt peppad och tacksam för att återigen få möjligheten att ta hem bältet till Sverige.

Känner du att du redan nu vill börja tagga för UFC 192 den 3 Oktober? Ta en titt på promo-videon!

Tagga!

UFC 192 Huvudkortet i sin helhet:

Daniel Cormier (C) – Alexander Gustafsson

Johny Hendricks – Tyron Woodley

Ryan Bader – Rashad Evans

Shawn Jordan – Ruslan Magomedov

Jessica Eye – Julianna Pena

Yair Rodriguez – Dan Hooker

Alan Jouban – Albert Tumenov

Chris Cariaso – Sergio Pettis

Anthony Hamilton – Derrick Lewis

 

AV OSKAR DAHLGREN

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer