Nyhet

The Zone tillbaka i Göteborg

Med över ett års uppehåll är det återigen äntligen dags för The Zone i Göteborg!

Det blir gala nummer 14 i ordningen för The Zone som går av stapeln i Göteborg den 16e oktober och som för första gången kommer att hållas på nattklubben Trädgår’n. Eventet kommer bli den första upplagan av ”The Zone – Fight night” och kommer innehålla 12 matcher: sju proffsmatcher och fem amatörmatcher. Flera av de andra The Zone galorna har hållits i Lisebergshallen, men nu kommer alltså galan att äga rum på den mindre lokalen Trädgår’n. Men från organisationens sida lovar man att besökare då istället kommer att kunna bevittna matcherna allt närmre buren.

Än så länge finns det inga färdiga matcher eller kort för eventet.

AV OSKAR DAHLGREN

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer