Nyhet

UFC Fight Night 73: Teixeira vs. Saint Preux

I natt klockan 23.00 drar invägningen igång för UFC Fight Night 73, som kommer hållas på Bridgestone arena i Nashville, Tennessee. Då kommer kraftmätningen mellan Glover Texieira och Ovince Saint Preux att ske. Men det är inte det enda!

Svensken Sirwan Kakai går då sin andra UFC-match sedan sin entré i UFC i år. Då kommer han att i viktklass bantam få möta den 34-årige Frankie Saenz med en erfarenhet av 11 vinster och 2 förluster. Saez är rankad som nummer 13 bland bantamviktarna i UFC. Sirwan kommer nyligen från sin vinst mot Danny Martinez i UFC Fight Night 70 och har nu en matchhistorik på 12 vinster och 2 förluster. Detta kan vara Sirwans chans att klättra uppåt ordentligt i rankningarna vi och håller tummarna för att han sätter sin 13:e vinst i natt.

Matchkortet för UFC Fight Night 73 kan ni se nedan:

Huvudkort (Start kl 04.00)

 • Ovince Saint Preux vs. Glover Teixeira
 • Beneil Dariush vs. Michael Johnson
 • Sam Alvey vs. Derek Brunson
 • Timothy Johnson vs. Jared Rosholt
 • Chris Camozzi vs. Tom Watson
 • Ray Borg vs. Geane Herrera

Underkort (Start kl 02.00)

 • Oluwale Bamgbose vs. Uriah Hall
 • Sara McMann vs. Amanda Nunes
 • Willie Gates vs. Dustin Ortiz
 • Sirwan Kakai vs. Frankie Saenz

Underkort (Start kl 00.30)

 • Jonathan Wilson vs. Chris Dempsey
 • Roman Salazar vs. Marlon Vera
 • Anthony Christodoulou vs. Scott Holtzman

AV DANIEL SPATHON

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer