Nyhet

Tävling: Vinn biljetter till Southpaw!

Det starka boxningsdramat ”Southpaw”med Jake Gyllenhaal har biopremiär 7 augusti. Men redan den 5 augusti kl 18 sätter Moviezine upp en exklusiv förhandsvisning av filmen på biograf Park i Stockholm. Var med och tävla om 50 biljetter till den exklusiva förhandsvisningen med start idag!

Från regissören av Training Day och manusförfattaren till Sons of Anarchy och The Mechanic, Antoine Fuqua, kommer boxningsdramat Southpaw. Jake Gyllenhaal spelar Billy ”The Great” Hope – regerande mellanviktsmästare i boxning. Men en dag inträffar en tragisk händelse som får Billys liv att rasa samman. Nu börjar vägen tillbaka… I några av de andra rollerna syns Forest Whitaker, Rachel McAdams och Curtis Jackson (50 cent).

Har du lust att vinna en biobiljett till dig och en kompis för att ta en filmkväll? Inga problem – bara dra ett mejl till tavling@fightermag.se och svara på följande fråga: Vad kallas motsatsen till en ”Southpaw”? Tävlingssvaret ska vara inne senast den 27e juli.

Mer information om MovieZine och filmen Southpaw hittar du här.

En trailer för Southpaw hittar du nedan!


southpaw3
southpaw5 southpaw1 southpaw2

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer