Nyhet

What happens in Vegas… Del 3

VM i amatör-MMA är i full gång. Team trainer för landslaget, Anders ”Taxi” Ohlsson, är på plats och delar med sig av dagens intryck till Fighter Magazine. Här kommer rapport nummer tre…

Dag 2 är slut och tyvärr med samma resultat som igår, 1 vinst och två förluster.

Joel vidare på WO pga medicinska skäl för motståndaren.

Adam börjar bra, när motståndaren dyker hamnar han i motståndarens guard. Försvarar en armbar och får iväg några slag men fastnar tyvärr i en ny tight armbar. När han försvar den och lyfter upp motståndaren ger han ifrån sig ett ljud (som när man tar i). Domaren tolkar det tyvärr som en verbal tapout och matchen är över.

Johan kommer också in bra med hårda raka slag vilket tvingar motståndaren att dyka. I den scramble som uppstår tappar Johan ryggen och skicklig grappling ger motståndaren en rear naked choke vinst.

Så två tunga dagar för det svenska landslaget. Främst känner jag med våra fighters som inte fått chansen att visa den potential vi vet att de har. Men det är VM och marginalerna är små och nivån är hög.

Viktigt att komma ihåg är att det inte finns förlorare i MMA…antingen vinner man eller så lär man sig. Även om det inte känns så direkt efter en förlust.

Alla är fortfarande taggade och alla hjälper varandra med träning och peppning. Sex fighters är fortfarande kvar i gamet och vi ska göra allt vi kan för att de ska lyckas under VM.

Imorgon går Joel, Serdar, Cornelia och Irman match.

Eftermiddagen och kvällen rullade på som tidigare dagar. Lite vila innan lättare träning, samling och gemensam middag.

Imorgon är en ny dag och då vänder det!

Go Team Sweden!

AV ANDERS ”TAXI” OHLSSON

image4 image4-1 image3 image2 image2-1 image1 image1-1

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer