Nyhet

Supremacy League V: Petchompoo från Thailand ersätter Ghadiri mot Viet Hoang

Efter visumproblem för iranska mästaren Alireza Ghadiri så vankas nu ny motståndare för svenska mästaren Viet Hoang från Borås. Tvåfaldiga svenska mästaren Hoang ställs nu istället emot rutinerade thailandsproffset Petchompoo på Supremacy League V i Visby.

Den meriterade Hoang hade en spännande uppgift redan i Alireza Ghadiri, men får nu alltså möta ett fullblodsproffs från Thailand som kommer till Visby för att fira sin 100:e match mot Hoang. Petchompoo har alltså 99 proffsmatcher från Thailand med 65 vinster, 25 förluster och 9 oavgjorda och hoppas nu på att öka sin segersvit på svensk mark, något som den svenska stjärnan inte har för avsikt att tillåta.

Galan börjar 18.00 svensk tid på lördag och en livesändning återfinns i HD-format för 45 kr på www.supremacyleague.com/tv för den som inte kan se galan på plats på Gotland.

3. fightcard - Hoang vs Fluck

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer