Nyhet

Peter Aerts pensionerar sig – på riktigt den här gången

Peter Aerts har pensionerat sig många gånger under sin karriär, men den här gången verkar det vara på riktigt – han har hängt upp handskarna på hyllan. Efter 25 år av tävlande och med 105 vinster varav 79 på knockout så måste man nog räkna ”The Dutch Lumberjack” som en av de största inom tungviktskickboxningen. Nedan hittar du lite sköna highlights!

Aerts föddes i Holland 1970, debuterade som proffs 1985 och 1990 vann han sin första världsmästartitel. Mellan 1994-1995 var han K1-champion, känd som ”The Dutch Lumberjack” på grund av sina hårda sparkar och är den fighter som har deltagit i flest K-1 Grand Prix-turneringar. Den 21a december 2013 gick Aerts sin sista match på eventet Glory 13 där han förlorade mot Rico Verhoeven på delat domslut.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer