Nyhet

Första matchen till galan på Kampsportsveckan släppt

Idag så släpptes första matchen för galan Supremacy League V som kommer att hållas den 11 juli i Visby som avslutning på Kampsportsveckan 2015. Matchen är en riktig högnivådrabbning mellan Sofia Olofsson från Sverige mot Fatima Pinto från Norge.

Pinto (23-7-0) kommer till galan med inte mindre än en historik som världsmästare, Europamästare, vinnare av Combat Games (kampsports-OS) och som skandinavisk proffsmästare i WMC. Olofsson (21-6-0) kommer till Visby som trefaldig och regerande svensk mästare, nordisk mästare och Europamästare. Det är alltså två av världens absolut yttersta fighters som möts under professionella K1-regler på Gutavallen mitt i högsommaren.

De två har mötts en gång tidigare, vilket var en titelmatch om det Skandinaviska WMC-bältet och den gången drog Pinto det längsta stråt. Men vi kan räkna med att den hårdtränande Olofsson kommer till Supremacy-galan med siktet inställt på inget annat än vinst!

fightcard_Sofia Olofsson vs Fatima Pinto

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer