Nyhet

Janni Larsson lägger elittävlandet på hyllan

Den dubbla världsmästarinnan Janni Larsson går, via sin Facebook, ut med att hon väljer bort en fortsatt elitsatning inom kampsporten.

2014 var verkligen ett fantastiskt år för Janni Larsson. Hon gjorde det ingen svensk tidigare lyckats med då hon vann ett VM-guld i BJJ i svartbältesklassen. Kort därefter vann hon också ett VM-guld i jujutsu och som grädde på moset kammade hon också hem kategorin ”Årets mästarinna” på Kampsportsgalan 2015. Nu verkar hennes framgångssaga ta en ny vändning då hon väljer att avsluta sin elitsatning.

”It is with mixed feelings I am writing this because I have great love for jiujitsu, but the stress from training, competing and studying to become a doctor has taken a toll on me. I will always train jiujitsu, but I am done competing at the top level. Now it is time to focus on other aspects of my life.”, skiver Janni Larsson på sin privata Facebook.

Fighter Magazine önskar henne lycka till med hennes fortsatta läkarstudier och tackar för det hon bidragit med till kampsportssverige. Tack Janni!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer