Nyhet

Mikaela försvarar sitt bälte

Mikaela ”Destiny” Laurén har gått 26 proffsmatcher och vunnit 23 av dessa. Genom att besegra amerikanskan Aleksandra Magdziak Lopes i en WBC-titelmatch den 8 november 2014 har Laurén nu WBC-titeln i superweltervikt, samt mästarbälten i de mindre organisationerna UBO, WPBF och WIBA. Den 6 Juni, på Sveriges nationaldag, försvarar Mikaela för första gången sin WBC-titel. …

Mikaela ”Destiny” Laurén har gått 26 proffsmatcher och vunnit 23 av dessa. Genom att besegra amerikanskan Aleksandra Magdziak Lopes i en WBC-titelmatch den 8 november 2014 har Laurén nu WBC-titeln i superweltervikt, samt mästarbälten i de mindre organisationerna UBO, WPBF och WIBA. Den 6 Juni, på Sveriges nationaldag, försvarar Mikaela för första gången sin WBC-titel. Boka din biljett här.

Just nu har Mikaela fått mycket uppmärksamhet för SVT-dokumentären Den dömda världsmästaren som du kan se här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer