Nyhet

The Maulers näste motståndare klar

Efter Alexander Gustafsson förlust mot Anthony Johnson den 24 januari har spekulationerna kring svenskens näste möte och motståndare gått varma. Nu är datumet för arbogasonens nästa match fastställt liksom vem som kommer att möta honom buren.

Vi som var där den där januarinatten minns den bittra efterklangen efter ”The Maulers” förlust mot Anthony Johnson, under UFC on FOX 14 som gick av stapeln i Tele2 Arena i Stockholm. Förlusten mot amerikanen blev Gustafssons tredje i karriären och kanske de tyngsta av dem alla, på hemmaplan inför 30 000 åsådare. Men det tillhör historien. Nu är det äntligen dags att se fram emot Alexanders chans till revansch, den 20 juni under UFC Fight Night 69 i Tyskland, Berlin.

Motståndet står den tidigare titelutmanaren Glover Teixeira för som, innan sina två senaste förlustermatcher mot Jon Jones och Phil David, hade en imponerande svit på 20 raka vinster. Mötet mellan de två lätta tungviktarna bekräftas av UFC-presidenten Dana White liksom det faktum att fighten mellan Gustafsson vs. Teixeira kommer att gå som kvällen mainevent.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer