Nyhet

Dana White på twitter: ”Vet någon var Nick Diaz är?”

UFC-presidenten verkar ha tappat bort en av sina stjärnor för helgens storgala. Nick Diaz var nämligen inte på flyget till Las vegas, och sedan skippade han nästa också. Och det här är inte första gången.

Nick Diaz är MMA-världens främste Bad Boy, det råder det ingen tvekan om. När UFC skulle filma första avsnittet av hajpshowen ”UFC Embedded” i veckan så var Diaz således inte där. Dana White tweetade då den här kommentaren

Nick Diaz management menar att UFC är fullt medvetna om var Nick håller hus, och att han har valt att inte vara med på embedded-showen och de öppna träningarna. Men Dana White menar annorlunda.

–Nick är som Nick är. Vi vet inte var han är, sa White nyligen i en intervju.

–Jag instagrammade en bild på hans ansikte på en mjölkkartong. Han är försvunnen, fortsatte han.

I ett uttalande på de öppna träningarna sa UFC även att Nick Diaz hade befunnit sig på flygplatsen när flyg nummer två skulle avgå, men att han ”valde” att inte gå på planet. På UFC 158 dök Diaz inte heller upp på de öppna träningarna.

–Det är mitt eget fel. Jag gjorde det igen, jag satte upp en stor huvudkortsmatch med Nick Diaz. Jag har inget att gnälla om, Nick är som Nick är, upprepade Dana White.

Kolla in UFC Embedded här nedan.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer