Nyhet

GSP berättar om ”Kickboxer”-remaken

Den legendariska kampsportsklassikern får en remake under 2015, med riktiga fighters i flera av rollerna – däribland George St. Pierre. Se honom prata om projektet i den här videon.

I filmen Kickboxer från 1989 reser Kurt Sloane (Jean Claude Van Damme) till Thailand för att coacha sin kickboxande bror i en fight mot den thailändske fightern Tong Po. Tong Po visar sig vara för bra, och Kurt bestämmer sig för att stanna i Thailand för att träna och hämnas sin bror.

I ”Los Angeles Times” skrev man 1989 att filmen var en kandidat för årets dummaste film, och att den var oerhört tråkig. Trots det blev Kickboxer en enorm succé och idag är den en riktig kult-klassiker.

Förutom GSP kommer Gina Carano, Pro-wrestlern Dave Bautista med flera att medverka i remaken.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer