Nyhet

Plats och arena klar för thaiboxnings–VM 2016

I december skrev Fighter Magazine om 2016 år thaiboxnings–VM, som kommer att förläggas i Sverige. Nu är det även fastställt exakt var mästerskapet äger rum.

Sedan i december har det varit klart att thaiboxnings–VM kommer att hållas i Sverige. Nu är det även bestämt vilken stad som som får äran att husera tävlingarna. Det var under en presskonferens i tisdags som man avslöjade att det är Jönköping och Kinnarps Arena som får den äran, i slutet av maj nästa år. Arrangörerna Destination Jönköping räknar med att finalerna på arenan kommer att gå för fulla hus.

Det har varit en strid på kniven in till slutet, men nu hamnade det i Jönköping. Det är alltid roligt när ett långt arbete är färdigt, och Jönköping har ett bra upplägg i enlighet med våra önskemål, säger Daniel Norrgård, ordförande för Svenska Muay Thai-förbundet, till SVT.

Foto: HV71

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer