Nyhet

Ryan Bader möter Phil Davis i Stockholm

UFC på Tele 2 Arena får två stora namn till på kortet.

Ryan bader har fått en chans att äntligen ta sig ur det limbo mellan toppfighter och gatekeeper som han befunnit sig i länge. När Bader möter Phil Davis i Stockholm den 24 januari kommer vinnaren potentiellt få ta ett kliv upp på rankinglistorna och hamna bland de topp fem bästa lätt-tungviktarna i världen.

–Fansen i Sverige är fantastiska. Jag ser fram emot att få en del av deras energi och göra en bra show, säger Ryan Bader.

Hans motståndare, Phil Davis, är en brottare som rör sig snabbt på samma bana. Med en dominant vinst över Glover Teixera i bagaget är han en stark prestation mot Bader ifrån bli ett av världens riktiga toppnamn.

Men nyckelordet här är starkt, för det gäller för båda fighters att göra en match som visar aggressivitet och vilja att avsluta för att visa att de hör hemma på toppen. Kanske i synnerhet för Bader, som vunnit sina tre senaste matcher på domslut.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer