Nyhet

Arrangören efter IRFA 7

Perry Segerqvist är mannen bakom IRFA 7. Medan publikplats tömdes tog vi oss ett snack om hur han upplevt galan. Är du nöjd med kvällen? Supergrym gala! Alltså stämningen och matcherna… Wow, det ger mersmak. En grym gala helt enkelt. Jag tycker det ska vara lite såhär, att hemmafighters gör bra insatser, att det svänger …

Är du nöjd med kvällen?

Supergrym gala! Alltså stämningen och matcherna… Wow, det ger mersmak. En grym gala helt enkelt. Jag tycker det ska vara lite såhär, att hemmafighters gör bra insatser, att det svänger fram och tillbaka.

 

Och det blev vinst för samtliga?

Ja, fast det gick inte jättelätt heller. Vissa fick kämpa för segern och det är jätteviktigt. Förra gången var det en del som förlorade och dem var revanschsugna idag. Sadibou förlorade ju sist till exempel och nu ville han ta sig tillbaka och avsluta snyggt den här gången.

 

Vad tar du med dig från IRFA den här gången?

Stämningen, attityden kring sporten och vad IRFA skapar. Vi lyfter verkligen taket på våra galor. Vilket känns grymt.

 

Vem imponerade dig mest av de tillresta MMA-killarna?

Gabor Boraros. Jag gillar hans attityd, hans stil, hans fighting, ser bra ut i kroppen, har gjort sin hemläxa. Nu hade han otur mot Sadibou och fick en spark på slutet och bröt käken. Men oavsett så var det en intressant match.

 

Om du får summera IRFA 7 i en mening, hur formulerar du dig?

En grym gala med grym stämning.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer